12 Eylül 2012 Çarşamba

ANDROID İÇİN BEDAVA İKİ SÜPER OYUN !!!

Herkese merhaba ,
Dedik ya android hep bir adım önde ve öyle olmayada devam edecek umuyorum.İşte ispatlarından birisi daha.Normalde iphone da ücretli olan iki oyun android kullanıcıları için bedava olarak piyasaya sürüldü.Buyrun birlikte inceleyelim...

Bunlardan ilki : DEAD TRIGGER

İlk oyunuyla büyük başarı sağlayan madfinger firması, haziran ayı sonlarında çıkardığı ikinci oyunu olan Dead Trigger ile bir kez daha IOS ve ANDROID işletim sistemlerinde büyük ilgi topladı.Oyun apple da 0.99 $ olarak piyasaya sürüldü ve hala o fiyatı koruyor ancak android kullanıcıları bu oyunu android markette bedava indirebilirler..




 Konusu ile kısaca şöyle ,
Ölümcül bir virüs milyonlarca insanı öldürmüş pek az insan hayatta kalabilmiştir.Para değerini ve önemini kaybetmiş, sadece hayatta kalmak değerli olmuştur.Hayatta kalan pek az insandan biri olarak  sizin göreviniz ,insan yiyen zombilere karşı mücadele etmektir.

3 boyutlu FPS tipindeki bu oyun sizi esir alacak bırakamayacaksınız..Özellikle Tegra 3 işlemcili cihazlarda bazı güzel süprizler sizleri bekliyor...İyi eğlenceler...






İkinci Oyunumuz  : DEER HUNTER RELOADED

GLU firmasının piyasaya sürdüğü bu oyunun önceki versiyonlarını hepiniz hatırlayacaksınız..İşte bu son sürüm ve yepyeni özelliklerle ,yeni hayvanlar ve kabiliyetlerle piyasaya sürüldü.Av meraklılarının çok beğeneceği bu oyunuda yine android marketten ücretsiz olarak indirebilirsiniz..Ancak yaklaşık 278 mb lık bir veri indirileceği için wi-fi kullanmanızı öneririm.



Kendinizi gerçek bir avcı gibi hissedeceğiniz bu oyunda size iyi eğlenceler..Ve artık gece görüş sistemi ile sizi geceleride kimse durduramayacak.....Rast gele :)

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder